info@consort99.nl  |  tel: 0517 232 417


Zomercursussen, workshops en projecten

Solozang

o.l.v. Gaby de Goede

Individueel en Masterclass

In deze cursus krijgt u individuele zanglessen en neemt u deel aan materclasses. Dit kan aan de hand van twee meegebrachte muziekstukken die u thuis voorbereidt. Ook kan Gaby, na overleg met u, materiaal meenemen.

Uiteraard kunt u ook duetten zingen met één van uw medecursisten.

Weekindeling

De aankomsttijd op maandag is tussen 11:15 en 12:15.
Om 12:30 is het middageten. De eerste workshop begint om 15:00 uur.

Vanaf dinsdag wordt er iedere dag 's ochtends gerepeteerd van 9:30 tot 12:30. 's Avonds wordt er weer gerepeteerd.

De cursusweek eindigt op zaterdag 16 juli na de avondmaaltijd.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de zomercursus Zang? Klik hier >

Gaby de Goede

gaby-de-goede.jpgGaby de Goede studeerde Klassieke Solo Zang en Docerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze studeerde voornamelijk bij Rita Dams en Diana Forlano . Belangrijk voor haar artistieke ontwikkeling was ook haar periode in de operaklas van het conservatorium o.l.v dirigent Kenneth Montgomery waarin ze verschillende rollen vertolkte. Gaby volgde Masterclasses aan the Britten-Pears School in Aldebrough in Engeland en in Gregynog in Wales bij o.a Phyllis Brun Julson en Barbara Pierson. In Nederland volgde ze masterclasses bij Elly Ameling en Christina Deutekom.

Na haar studie kwam Gaby in Den Helder wonen waar ze met veel enthousiasme een particuliere zangstudio begon waarin ze als zangpedagoge werkt. Een aantal leerlingen van haar werkt nu in grote produkties in het buitenland. Naast haar drukke bestaan als zangpedagoge en jurymedewerkster op talentenjachten geeft Gaby regelmatig concerten als solozangeres in binnen- en buitenland met begeleidsters als Colet Nierop (harpiste), met wie zij al 10 jaar een vast duo vormt, de pianiste Wies van der Poel , Mirjam Rietberg (harpiste), orkesten, koren en ensembles. In verband met haar werk als musicus werd ze in december 2010 gevraagd voor de raad van de advies van de schouwburg de Kampanje te Den Helder. Sinds 2010 is Gaby werkzaam als zangcoach bij de musicalvereniging Showboat. Per augustus 2014 gaat Gaby als dirigent werken bij één van de nieuwe koren van de St. Jans kerk te Breezand.